Talibanii ameninţă cu atacuri mediile de comunicare afgane dacă acestea nu vor înceta să transmită anunţuri contra grupării insurgente

Talibanii au ameninţat luni că vor ataca mediile de comunicare afgane dacă acestea nu vor înceta să transmită anunţuri contra grupării insurgente, care în multe cazuri sunt finanţate de guvern sau de forţele de securitate, scrie agerpres.ro. Citește mai departe… Source: Publika. Talibanii ameninţă cu atacuri mediile de comunicare afgane dacă acestea nu vor înceta …

Consiliul Național al PDM urmează să aibă loc sâmbătă. Diacov: „Vom avea discuții fierbinți”

Consiliul Național Politic al Partidului Democrat se va întruni într-o ședință sâmbătă, 29 iunie. Cel puțin asta a susține președintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Democratul a subliniat că „vor fi demiteri, dar și discuții fierbinți”. Source: Agora. Consiliul Național al PDM urmează să aibă loc sâmbătă. Diacov: „Vom avea discuții fierbinți”

Consiliului Național al PDM urmează să aibă loc sâmbătă. Diacov: „Vom avea discuții fierbinți”

Consiliului Național Politic al Partidului Democrat se va întruni într-o ședință sâmbătă, 29 iunie. Cel puțin asta a susține președintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Democratul a subliniat că „vor fi demiteri, dar și discuții fierbinți”. Source: Agora. Consiliului Național al PDM urmează să aibă loc sâmbătă. Diacov: „Vom avea discuții fierbinți”

Află de ce femeia îmbătrânește mai repede decât bărbatul

Se spune că timpul trece mai repede pe măsură ce îmbătrânim. Și același lucru se întâmplă și cu procesul de îmbătrânire. Acum, oamenii de știință austrieci au confirmat ceea ce deja multe femei au bănuit – după vârsta de 50 de ani ne apar mai multe riduri. Citește mai departe… Source: Publika. Află de ce …

(Stop cadru) „De ce Serghei Iaralov a participat la negocierile dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc?” Diacov: „Eu singur îmi dau această întrebare”

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, nu poate explica de ce Serghei Iaralov a participat la negocierile dintre Igor Dodon și Vlad Plahoniuc. Source: Unimedia. (Stop cadru) „De ce Serghei Iaralov a participat la negocierile dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc?” Diacov: „Eu singur îmi dau această întrebare”

PRĂBUŞIREA BLOCULUI DE LA OTACI. O echipă de specialiștii vor intreprinde lucrări de demolare (FOTO)

În seara zilei de 24 iunie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a însoțit tehnica specială de intervenție a companiei contractate pentru efectuarea lucrărilor de demolare a blocului avariat din Otaci. Citește mai departe… Source: Publika. PRĂBUŞIREA BLOCULUI DE LA OTACI. O echipă de specialiștii vor intreprinde lucrări de demolare (FOTO)