60 milioane euro, în vânt. Sandu: Au rămas nevalorificate din cauza Guvernului Chicu. Fostul premier: Minciuna pare să fie îndeletnicirea preferată a administrației din spatele „gardului căzător"

Guvernul Chicu s-ar face vinovat de faptul că Republica Moldova ratează 60 de milioane euro, bani rămași nevalorificați din Acordul privind programul de asistență tehnică și financiară în baza unui ajutor financiar nerambursabil în valoare de 100 milioane de euro, acordat de România Republicii Moldova în 2010. De această părere este președinta țării, Maia Sandu, care susține că Guvernul Chicu a refuzat să semneze acel Protocol care să extindă Acordul, inacțiune venită și din partea Guvernului în exercițiu. Fostul premier, Ion Chicu, infirmă informația și spune că guvernele de la Chișinău, inclusiv, cel condus de Sandu, au solicitat încă din 2019 negocierea și semnarea Protocolului 6, iar Guvernul Chicu a solicitat de 2 ori.

Source: Unimedia. 60 milioane euro, în vânt. Sandu: Au rămas nevalorificate din cauza Guvernului Chicu. Fostul premier: Minciuna pare să fie îndeletnicirea preferată a administrației din spatele „gardului căzător"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *