„Academia AgTech” – sesiuni de instruire pentru tineri în domeniul agricol. Cunoaște mai multe soluții IT pentru digitalizarea agriculturii dezvoltate în cadrul Startup Moldova „Digital IMPACT”

Soluțiile IT rămân a fi una dintre căile cele mai potrivite pentru redresarea sectoarelor tradiționale ale economiei țării. Recent, a fost lansată „Academia AgTech” – o inițiativă prin care vor fi dezvoltate abilitățile tinerilor în domeniul agriculturii, solicitate de companiile din țară. Cursurile de instruire reprezintă o activitate adiacentă Programului național Startup Moldova „Digital IMPACT”– proiect care își propune să ofere mai multe soluții digitale pentru redresarea sectoarelor tradiționale ale economiei naționale. Vorbim despre soluții pentru automatizarea proceselor, îmbunătățirea instrumentelor de desfășurare a afacerilor, facilitarea utilizării comerțului electronic prin încurajarea colaborării intersectoriale și altele.

Source: Unimedia. „Academia AgTech” – sesiuni de instruire pentru tineri în domeniul agricol. Cunoaște mai multe soluții IT pentru digitalizarea agriculturii dezvoltate în cadrul Startup Moldova „Digital IMPACT”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *