Avocata tânărului gay abuzat în armată dezvăluie detaliile discuției cu ministrul Apărării: „Am rămas uluită, nu o să uit sentimentul care mi l-a creat”

Doina Străisteanu, avocata militarului gay, batjocorit în armată, spune că „concluziile anchetei efectuate de minister sunt foarte comice”. „Pe timpul desfășurării anchetei de serviciu, am fost contactați de persoana delegată să audieze toți participanții, inclusiv pe Marin. I-am spus să audieze persoanele despre care clientul mi-a povestit, mi-a spus că știe și i-a identificat. I-am zis că rămâne să îl audieze pe Marin, i-am propus să vină la birou la mine să nu fie luat Marin din stradă. El nu a venit. Având în preajmă foști militari mi s-a explicat că au verificat coordonarea noastră și superiorii nu i-au permis să vină să ia declarația”, a declarat la Freedom de la TV8, avocata.

Source: Unimedia. Avocata tânărului gay abuzat în armată dezvăluie detaliile discuției cu ministrul Apărării: „Am rămas uluită, nu o să uit sentimentul care mi l-a creat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *