Avocații decid mâine dacă mențin greva. Mărgineanu: „Dacă sunt persoane odioase, pedepsiți-le, dacă nu, dați pace oamenilor să nu devină „diasporă”

Avocații vor decide mâine dacă mențin sau anulează greva generală, anunță Iurie Mărgineanu. Acesta afirmă că guvernarea și-a șters picioarele de avocați și de însăși instituția Avocaturii și nu înțelege de ce aceștia consideră că doar ei sunt contra corupției. „Din mesajele transmise public de către Olesea Stamate, cel mai mare accent în toate pălăvrăgelile ei, se pune accent pe neadmiterea în cadrul Uniunii Avocaților a celor 56 sau 57 de procurori, care își așteaptă rândul de a îmbrăca mantia de avocat. Am examinat cu atenție această listă de potențiali avocați și am regăsit nume noi, dar și nume odioase care, după mine, nu mi-aș dori să-mi devină colegi deoarece își băteau joc de munca noastră și de persoana noastră. În calitate de apărător de profesie și în suflet, nu pot înțelege Guvernarea … de ce luptă cu o mână de oameni, care posibil au greșit și chiar dacă au încălcat Legea, atunci ar trebui să-i pedepsiți dacă aveți pentru ce, dacă nu … dați-le pace oamenilor și nu-i persecutați atât încât să-și ia tălpășița și să plece în străinătate, devenind și ei „diasporă””, a comentat avocatul.

Source: Unimedia. Avocații decid mâine dacă mențin greva. Mărgineanu: „Dacă sunt persoane odioase, pedepsiți-le, dacă nu, dați pace oamenilor să nu devină „diasporă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *