home Stiri Ceban, după închiderea Centrului Covid de la Moldexpo: „Cică au pierdut 3 milioane de lei fără expoziții. În an pandemic? Serios?”

Ceban, după închiderea Centrului Covid de la Moldexpo: „Cică au pierdut 3 milioane de lei fără expoziții. În an pandemic? Serios?”

Primarul capitalei, Ion Ceban, a criticat dur decizia Ministerului Sănătății de a stopa activitatea Centrului Covid de la Moldexpo, anunțată de ministra Ala Nemerenco, în cadrul ședinței Parlamentului din 18 noiembrie. Edilul a calificat închiderea instituției drept un „atac raider din partea asupra sănătății oamenilor”. Totodată, acesta a prezentat și mai multe scrisori din partea Ministerului Economiei, Guvernului și Moldexpo, precum că „oamenii au nevoie de acest centru, deoarece sunt în pierderi financiare de circa 3 milioane de lei, pentru că nu pot organiza expoziții”.

Source: Unimedia. Ceban, după închiderea Centrului Covid de la Moldexpo: „Cică au pierdut 3 milioane de lei fără expoziții. În an pandemic? Serios?”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: