home Stiri Ceban: „România donează 100 mii teste, mulțumim. Nu ar fi mai potrivit să le folosiți pentru cadrele didactice? Părinții vor regim normal în școli. Nu manipulați opinia publică"

Ceban: „România donează 100 mii teste, mulțumim. Nu ar fi mai potrivit să le folosiți pentru cadrele didactice? Părinții vor regim normal în școli. Nu manipulați opinia publică"

Ion Ceban s-a expus într-o postare de pe pagina sa de Facebook, în care vine cu propunerea ca testele care urmează să ajungă la noi din România să fie repartizate pentru cadrele didactice. „Nu ar fi potrivit ca aceste teste să fie repartizate pentru profesori și să scoatem acea povară financiară de pe ei?”, scrie Ceban. Totodată edilul capitalei precizează că „nu a făcut și nu face politică, doar politici, mai ales ce țin de situația Covid”.

Source: Unimedia. Ceban: „România donează 100 mii teste, mulțumim. Nu ar fi mai potrivit să le folosiți pentru cadrele didactice? Părinții vor regim normal în școli. Nu manipulați opinia publică"

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: