Chicu despre creșterea tarifelor la gaz: Poate până la sfârșit de februarie îl mai dominăm o dată pe Miller și luăm gaz cu 200 de dolari?!

Fostul premier Ion Chicu speră că tarifele interne la gaz nu vor fi majorate, dacă prețurile internaționale vor scădea, în luna februarie. Oficialul nu a ezitat să amintească o „analiză” a ministrei Sănătății a pozei de la semnarea contractului cu Gazprom, în care Ala Nemerenco afimra că „limbajul non-verbal” demonstrează că partea moldovenească a dominat partea rusă în negocieri. „În luna ianuarie va apărea această deviere negativă la MoldovaGaz pentru că nu este ajustat tariful, din 1 februarie am înțeles că vor majora pentru ca să acopere aceste pierderi, poate în februarie îl mai dominăm odată pe Miller și scade prețul la 200 de dolari, de exemplu”, a declarat Chicu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” la N4.

Source: Unimedia. Chicu despre creșterea tarifelor la gaz: Poate până la sfârșit de februarie îl mai dominăm o dată pe Miller și luăm gaz cu 200 de dolari?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *