home Stiri „Cine este cel mai mare beneficiar de la vânzarea carburanților: Statul sau companiile petroliere?” Durleșteanu: „Noua lege „temporară” și metodologia ANRE au distorsionat piața și au generat haos”

„Cine este cel mai mare beneficiar de la vânzarea carburanților: Statul sau companiile petroliere?” Durleșteanu: „Noua lege „temporară” și metodologia ANRE au distorsionat piața și au generat haos”

Noua lege „temporară” privind piața produselor petroliere, cât și metodologia ANRE, privind plafonarea prețurilor pentru benzină cu cifra octanică 95 și motorină, au distorsionat piața și au generat haos. Concluzia aparține fostei ministre a Finanțelor, Mariana Durleșteanu, care consideră că starea lucrurilor în acest sector poate fi schimbată cu „voință politică și o abordare profesională”.

Source: Unimedia. „Cine este cel mai mare beneficiar de la vânzarea carburanților: Statul sau companiile petroliere?” Durleșteanu: „Noua lege „temporară” și metodologia ANRE au distorsionat piața și au generat haos”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: