home Stiri CNA trimite „colet” deputaților, după ce a trecut prin filtru unele proiecte: „În cel al legii privind compensarea tarifelor la gazele nu este clar stipulat dacă există bani”

CNA trimite „colet” deputaților, după ce a trecut prin filtru unele proiecte: „În cel al legii privind compensarea tarifelor la gazele nu este clar stipulat dacă există bani”

Proiectul legii privind compensarea tarifelor la gazele naturale utilizate de consumatorii gospodăriilor casnice nu este în concordanță cu politicile statului în domeniul bugetar-fiscal și nu este clar stipulat dacă există mijloace financiare disponibile de fi alocate pentru implementare. Opinia aparține CNA, care se regăsește în raportul de expertiză din ultima săptămână. Alături de acest proiect, CNA a mai trecut prin filtrul expertizei anticorupție și proiectul de modificare a codului fiscal, legea privind producția agroalimentară ecologică și etichetarea acesteia, legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2022, dar și proiectul de modificare a legii cu privire la Procuratură. Instituția menționează că au fost identificate posibilele riscuri de corupție în promovarea proiectelor respective și le-au remis entităților publice, la pachet cu recomandările ce se impuneau.

Source: Unimedia. CNA trimite „colet” deputaților, după ce a trecut prin filtru unele proiecte: „În cel al legii privind compensarea tarifelor la gazele nu este clar stipulat dacă există bani”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: