Durleșteanu i-a trimis o scrisoare Maiei Sandu, cu propuneri pentru depășirea crizei: „Securitatea energetică a țării este în pericol”

Lidera Partidului Legii și Dreptății, Mariana Durleșteanu, a depus astăzi la Președinție și Guvern o scrisoare dedicată șefei statului, Maia Sandu și prim-ministrei, Natalia Gavrilița, în care menționează necesitatea elaborării și implementării, în mod de urgență, a Strategiei de Securitate Energetică. „Considerăm că securitatea energetică a Republicii Moldova este în pericol”, a scris politiciana pe Facebook. Aceasta a atașat și scrisoarea completă în care menționează mai multe soluții pentru a depăși criza. Organizarea unui audit/diagnostic independent al întregului sistem energetic al Republicii Moldova și construirea unor capacități de producere a energiei electrice și termice bazate pe tehnologii noi avansate și echipamente de rețea inteligentă, a tehnologiilor cu emisii reduse de carbon, sunt 2 dintre măsurile propuse.

Source: Unimedia. Durleșteanu i-a trimis o scrisoare Maiei Sandu, cu propuneri pentru depășirea crizei: „Securitatea energetică a țării este în pericol”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *