home Stiri Fermierii bat alarma, afectați de secetă, prețurile la gaz și motorină: „Acum, în al doisprezecelea ceas, să se trezească decidenții politici”

Fermierii bat alarma, afectați de secetă, prețurile la gaz și motorină: „Acum, în al doisprezecelea ceas, să se trezească decidenții politici”

O asociație de fermieri au publicat o scrisoare deschisă adresată președintei Maia Sandu, speakerului și prim-ministrei, prin care le cer implicarea și soluționarea de urgență a problemelor cu care se confruntă, întrucât tergiversarea rezolvării acestora vor pune în pericol „securitatea alimentară a statului”. Seceta, criza gazului, care a spus pe stop mai multe elevatoare de uscare a porumbului, prețurile mari la motorină, dar și lipsa măsurilor de sprijin a producătorilor autohtoni, sunt printre cele mai grave probleme abordate de fermieri și pentru care cer soluții de la guvernare.

Source: Unimedia. Fermierii bat alarma, afectați de secetă, prețurile la gaz și motorină: „Acum, în al doisprezecelea ceas, să se trezească decidenții politici”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: