home Stiri Fost ministru al Justiției, despre obligarea profesorilor nevaccinați de a se testa din cont propriu: „Pare o schemă murdară de „mulgere” a banilor oamenilor și statului”

Fost ministru al Justiției, despre obligarea profesorilor nevaccinați de a se testa din cont propriu: „Pare o schemă murdară de „mulgere” a banilor oamenilor și statului”

Prin decizia CNESP prin care profesorii nevaccinați sunt obligați, la fiecare 14 zile, să facă un test la Covid-19, din cont propriu, s-ar pune la cale o schemă pentru scoaterea, din bugetul de stat, a unor sume mari de bani în folosul unor agenți economici. Cel puțin așa susține fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevshi. „Se creează percepția că această paradă de hotărâri absurde este promovată pentru a isteriza populația, pentru a provoca într-un final o presiune pe Guvern, în vederea impunerii unei afaceri masive cu statul – achiziția elementelor pentru testarea gratuită a populației”, susține acesta, într-o postare pe Facebook.

Source: Unimedia. Fost ministru al Justiției, despre obligarea profesorilor nevaccinați de a se testa din cont propriu: „Pare o schemă murdară de „mulgere” a banilor oamenilor și statului”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: