home Stiri Fostul șef al ASP îi răspunde prim-ministrei: „Sunt la dispoziția organelor de anchetă pentru clarificări. ASP nu putea admite să lase țara fără blanchete de pașapoarte”

Fostul șef al ASP îi răspunde prim-ministrei: „Sunt la dispoziția organelor de anchetă pentru clarificări. ASP nu putea admite să lase țara fără blanchete de pașapoarte”

Fostul șef al ASP, Vladislav Zara, a venit cu o reacție urmare a declarațiilor făcute de prim-ministra, Natalia Gavrilița și a actualului șef al ASP, Mircea Eșanu, în cadrul unui briefing de presă la sfârșitul săptămânii trecute. Zara spune că pe parcursul activității sale la șefia instituției „s-a ghidat strict de legislația RM și de conceptul că toate activitățile ASP”. Acesta spune că declarațiile autorităților sunt eronate, „cu scopul de a scandaliza mai multe subiecte ce țin de activitatea sa, când ocupa funcția de șef al ASP”. Ce ține de inițierea unui proces penal pe caz, Zara spune că „este la dispoziția organelor de anchetă pentru orice clarificări”.

Source: Unimedia. Fostul șef al ASP îi răspunde prim-ministrei: „Sunt la dispoziția organelor de anchetă pentru clarificări. ASP nu putea admite să lase țara fără blanchete de pașapoarte”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: