Hotelul și restaurantul de pe lângă Ambasada Moldovei la Moscova, închise după scandalul cu anabolizante: „Transportau 300 de kilograme de făină de porumb și vin moldovenesc sub umbrela poștei diplomatice”

Restaurantul și hotelul de pe lângă Ambasada Moldovei la Moscova au fost închise, după ce s-a decis inițierea unei anchete pe seama cazului cu microbuzul în care erau mai multe cutii cu anabolizante. Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, susține că microbuzul, care făcea naveta Chișinău-Moscova, de regulă avea un sac mic cu acte poștale, iar în rest – făină de porumb și vin, livrate la restaurant. Ciocoi spune că săptămâna trecută clădirea a fost eliberată, pereții au rămas goi, iar ancheta este în derulare, la fel și controalele la mai multe ambasade. Declarațiile au fost făcute de către Aureliu Ciocoi, în cadrul unei emisiuni la RTR Moldova.

Source: Unimedia. Hotelul și restaurantul de pe lângă Ambasada Moldovei la Moscova, închise după scandalul cu anabolizante: „Transportau 300 de kilograme de făină de porumb și vin moldovenesc sub umbrela poștei diplomatice”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *