home Stiri „Idiotentest” de la Platon, după ce Maia Sandu a spus că Gavrilița nu trebuia să-și declare casa părintească: „Participați chiar dacă nu ați absolvit Harvardul”

„Idiotentest” de la Platon, după ce Maia Sandu a spus că Gavrilița nu trebuia să-și declare casa părintească: „Participați chiar dacă nu ați absolvit Harvardul”

Omul de afaceri Veaceslav Platon, anunțat în căutare de Judecătoria Chișinău, o ia peste picior pe șefa statului, Maia Sandu, care a declarat că prim-ministra nu a încălcat legislația atunci când nu a inclus în declarația de avere și venituri casa de lux din centrul capitalei, în care locuiește. Platon a postat articolul respectiv din Legea privind declararea averii și intereselor personale și propus, în acest sens, un program pentru cetățeni, ce ar demonstra în ce măsură sunt pregătiți ei să preia funcția de președinte al Republicii Moldova, chiar dacă nu au „absolvit Harvardul și nu au fost ministru al Educației”.

Source: Unimedia. „Idiotentest” de la Platon, după ce Maia Sandu a spus că Gavrilița nu trebuia să-și declare casa părintească: „Participați chiar dacă nu ați absolvit Harvardul”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: