Igor Dodon, răspunde, într-o ediție de la Moscova: „Ce fac eu acum, trebuie să facă Maia Sandu. Să urce în avion, să meargă să ceară vaccinuri, nu să stea mândră în Președinție”

Fostul șef de stat, Igor Dodon, a anunțat că președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a luat decizia de a dona țării noastre un lot de 180 de mii de vaccinuri anti-Covid-19, Sputnik-V, 60 de mii dintre care au destinația regiunii transnistrene. „Este vorba despre ajutor umanitar, dar discutăm acum și achiziționarea a 500 de mii de doze, care ar putea veni în luna iunie, în funcție de capacitatea de producere. Decizia a fost luată de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la solicitările, inclusiv ale mele, de anul trecut, în calitate de șef de stat, dar și la solicitarea în scris a doamnei Zinaida Greceanîi, din luna februarie”, a declarat liderul Partidului Socialiștilor, într-un nou episod al emisiunii sale săptămânale, filmat în capitală rusă.

Source: Unimedia. Igor Dodon, răspunde, într-o ediție de la Moscova: „Ce fac eu acum, trebuie să facă Maia Sandu. Să urce în avion, să meargă să ceară vaccinuri, nu să stea mândră în Președinție”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *