home Uncategorized În acest an „MARELE PREMIU pentru merite deosebite în domeniul vinificației 2020” a mers la vinăria RADACINI Wines. Prin ce s-a evidențiat producătorul de vin?

În acest an „MARELE PREMIU pentru merite deosebite în domeniul vinificației 2020” a mers la vinăria RADACINI Wines. Prin ce s-a evidențiat producătorul de vin?

„Marele Premiu pentru merite deosebite în domeniul vinificației 2020″, decernat anual de Guvern și ONVV în cadrul Zilei Vinului, a fost oferit vinăriei RADACINI Wines. Premiul se conferă pentru merite deosebite în fabricarea vinurilor de calitate înaltă, propagarea tradițiilor și calității excelente a vinurilor autohtone, promovarea imaginii Republicii Moldova ca țară vitivinicolă pe arena internațională, precum şi pentru contribuția la dezvoltarea turismului vitivinicol moldovenesc.

Source: Unimedia. În acest an „MARELE PREMIU pentru merite deosebite în domeniul vinificației 2020” a mers la vinăria RADACINI Wines. Prin ce s-a evidențiat producătorul de vin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: