(interviu/video) Valentina Buliga, director CNAM: „Sarcina noastră este ca cetăţenii să aibă acces la servicii medicale, iar instituţiile medico-sanitare să fie finanţate la timp”

Anul 2020, marcat de pandemia Covid-19, a schimbat prioritățile și mersul firesc al lucrurilor, iar mai multe instituții au trebuit să învețe în regim de urgență să gestioneze situația. La fel a fost și în echipa Case Naționale pentru Asigurări în Medicină, condusă de Valentina Buliga, care spune că a reușit să facă față provocărilor, astfel încât să nu fie afectată activitatea în domeniul pe care-l gestionează, sarcina principală pentru anul curent fiind plata pentru serviciile medicale destinate cetățenilor Republicii Moldova. Despre serviciile medicale pe timp de pandemie, cum a fost gestionat bugetul pentru anul 2020, planurile de viitor, dar şi cele mai importante realizările din acest an, a vorbit Valentina Buliga, într-un interviu pentru UNIMEDIA.

Source: Unimedia. (interviu/video) Valentina Buliga, director CNAM: „Sarcina noastră este ca cetăţenii să aibă acces la servicii medicale, iar instituţiile medico-sanitare să fie finanţate la timp”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *