(interviu) Violeta Gașițoi, despre concursul Ombudsman: „Deloc surprinzător. Deciziile continuă să fie luate în altă parte, nu în comisiile speciale”

Avocata Violeta Gașițoi, care a luat 6 puncte din 10 în cadrul concursului pentru funcția de Avocat al Poporului, rezultatele căruia au stârnit un val de nemulțumiri în societate, spune că „nu este deloc surprinsă de modul în care acesta a fost organizat”. Într-un interviu pentru UNIMEDIA, jurista spune că „din păcate, așa cum și a fost anterior, deciziile privind accederea în funcții importante în stat sunt luate nu de comisiile specializate, ci cu totul în alte părți, în incinta partidelor politice, de exemplu”. Violeta Gașițoi vine cu mai multe recomandări către guvernare care o va ajuta să revină în albia legalității, spune cum au loc aceste angajări în Statele Unite ale Americii și este hotărâtă să mai încerce, cu alte ocazii, să lupte pentru funcții din domeniul în care activează.

Source: Unimedia. (interviu) Violeta Gașițoi, despre concursul Ombudsman: „Deloc surprinzător. Deciziile continuă să fie luate în altă parte, nu în comisiile speciale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *