home Uncategorized MAEIE evită să comenteze declarațiile făcute de ambasadorul României. Batrâncea: „Nimeni de acolo nu are nici caracter, nici voință să vină cu aprecieri față de asemenea comportament”

MAEIE evită să comenteze declarațiile făcute de ambasadorul României. Batrâncea: „Nimeni de acolo nu are nici caracter, nici voință să vină cu aprecieri față de asemenea comportament”

Deputatul socialist, Vlad Batrâncea, este de părere că declarația făcută de ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, depășește cu mult serviciul diplomatic. Declarația, aparent emotivă, trebuie explicată, crede Batrâncea. Mai mult, parlamentatul spune că pentru astfel de incidente există o procedură care pornește de la Ministerul de Externe, însă „nimeni nu are astăzi nici caracter nici voință la minister să vină cu anumite aprecieri concrete față de asemenea comportament a lui domnul Ioniță”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4.


Source: Unimedia. MAEIE evită să comenteze declarațiile făcute de ambasadorul României. Batrâncea: „Nimeni de acolo nu are nici caracter, nici voință să vină cu aprecieri față de asemenea comportament”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: