home Uncategorized Mai multe nereguli în sistemul de alimentație, depistate la un liceu din capitală. Ceban: „Avem un sistem de administrare putred”

Mai multe nereguli în sistemul de alimentație, depistate la un liceu din capitală. Ceban: „Avem un sistem de administrare putred”

Autoritățile municipale s-au autosesizat referitor la neregulile ce au fost depistate de consiliera PAS, Angela Munteanu Pojoga, în urma unei vizite inopinate la Liceul municipal cu profil sportiv nr. 2 din Chișinău, unde a depistat că felurile de mâncare date copiilor sunt ticsite una peste alta, într-un singur vas. Conducerea DGETS afirmă că problema se datorează lipsei de personal în cadrul combinatelor școlărești, precum și surselor insuficiente pentru hrana elevilor, iar primarul General a cerut sancționarea managerului instituției, calificând situația drept neglijență. Subiectul a fost discutat astăzi, 22 februarie, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău.

Source: Unimedia. Mai multe nereguli în sistemul de alimentație, depistate la un liceu din capitală. Ceban: „Avem un sistem de administrare putred”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: