home Uncategorized Maria Ciobanu, despre interviul fostului lider PLDM: „Nu îl apăr pe Vlad Filat, dar nici să-i văd pe acei cu pufușor pe botișor cum o fac azi pe justițiarii nu mai suport!”

Maria Ciobanu, despre interviul fostului lider PLDM: „Nu îl apăr pe Vlad Filat, dar nici să-i văd pe acei cu pufușor pe botișor cum o fac azi pe justițiarii nu mai suport!”

„Nu îl apăr pe Vlad Filat, dar nici să-i văd pe acei cu pufușor pe botișor cum o fac azi pe justițiarii nu mai suport! Lăsați-i pe acei care au dreptul moral să-l judece, dar voi uitați-vă bine în oglindă!”. Declarația aparține deputatei Maria Ciobanu, care a recunoscut că nu a vizionat întregul interviu, dar și că este „șocată” de reacțiile mai multor persoane, care au comentat în spațiul public declarațiile oferite de Filat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Source: Unimedia. Maria Ciobanu, despre interviul fostului lider PLDM: „Nu îl apăr pe Vlad Filat, dar nici să-i văd pe acei cu pufușor pe botișor cum o fac azi pe justițiarii nu mai suport!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *