Năstase dă cu guvernarea de pământ, după ultimul sondaj: „A început sfârșitul sau deja s-a sfârșit începutul vremurilor bune, propovăduite de PAS?”

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, a venit cu o reacție, după ce IDIS Viitorul a prezentat, ieri, rezultatele celui mai recent sondaj cu privire la situația socio-politică din țară. „Astfel, în doar câteva luni, cei de la guvernare pierd locul de lider în ceea ce privește încrederea populației și intenția clară de vot (acum câteva luni, obțineau 63 de mandate din 101 posibile), iar președintele ocupă un fruntaș loc doi, după primarul socialist al Chișinăului, în barometrul încrederii în oamenii politici! A început SFÂRȘITUL? Sau deja s-a sfârșit ÎNCEPUTUL vremurilor bune propovaduite de guvernare și susținute perfect de mașinăria de propagandă?”, a scris Năstase, pe pagina sa de Facebook.

Source: Unimedia. Năstase dă cu guvernarea de pământ, după ultimul sondaj: „A început sfârșitul sau deja s-a sfârșit începutul vremurilor bune, propovăduite de PAS?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *