home Uncategorized O activistă civică din capitală susține că a fost hărțuită și abuzată fizic și psihic de fostul iubit. Tânăra spune că justiția a transformat-o din victimă în agresor (VIDEO)

O activistă civică din capitală susține că a fost hărțuită și abuzată fizic și psihic de fostul iubit. Tânăra spune că justiția a transformat-o din victimă în agresor (VIDEO)

Ar fi fost hărțuită și abuzată fizic și psihic timp de un an de fostul iubit, iar când a încercat să-și facă dreptate în instanță ar fi fost transformată din victimă în agresor. O activistă civică din capitală a filmat un clip video în care mărturisește drama prin care ar fi trecut în ultimele luni. Constanța Dohotaru susține că ar fi fost bătută de fostul partener chiar în fața blocului în care locuiește, iar în urma intervenției oamenilor legii bărbatul nu s-ar fi ales nici măcar cu o amendă.
Source: Agora. O activistă civică din capitală susține că a fost hărțuită și abuzată fizic și psihic de fostul iubit. Tânăra spune că justiția a transformat-o din victimă în agresor (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *