Ping-pong pe deșeuri. Cantaragiu critică poligonul de la Țînțăreni, după acuzațiile lui Ceban privind „catastrofa ecologică de la Boșcana”

Ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, a venit cu o replică la acuzațiile primarului de Chișinău, Ion Ceban, care a acuzat ministerul de blocaje și a denunțat catastrofă ecologică la Boșcana, unde se află un poligon de depozitare a gunoiului, care ar fi fost privatizat ilegal și care la moment, nu ar corespunde normelor. „La moment, mun. Chişinău generează zilnic circa 600 tone de deşeuri, respectiv, peste 200 mii tone anual, aproape toate depozitându-se la poligonul de la Ţînţăreni, ceea ce nu ar fi trebuit să fie în felul ăsta. 200 mii tone de resurse se aruncă aiurea la poligon, pe când ar putea fi valorificate și contribui la dezvoltarea societății. Și poligonul de la Țînțăreni pe de parte nu este ideal cum vrea domn’ primar să-l ”vândă” publicului”, a scris Cantaragiu, într-o postarepe pagina sa de Facebook.

Source: Unimedia. Ping-pong pe deșeuri. Cantaragiu critică poligonul de la Țînțăreni, după acuzațiile lui Ceban privind „catastrofa ecologică de la Boșcana”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *