home Uncategorized Reprezentantul clienților păgubiți în urma furtului de la MAIB: Infracțiunea a fost organizată din interiorul băncii. Reacția MAIB (VIDEO)

Reprezentantul clienților păgubiți în urma furtului de la MAIB: Infracțiunea a fost organizată din interiorul băncii. Reacția MAIB (VIDEO)

Reprezentantul a circa 20 de victime ale furtului de la Moldova Agroindbank (MAIB), Veaceslav Șevciuc, a declarat luni într-o conferință de presă că infracțiunea a fost organizată din interiorul băncii. Potrivit lui, acest lucru este demonstrat de faptul că în momentul sustragerii bunurilor din casetele de siguranță ale clienților au fost deconectate supravegherea video și sistemele de alarmă. Asta deși banca le-a asigurat clienților săi integritatea conținutului casetelor de siguranță. Contactactă de AGORA, MAIB susține că nu se opune dreptului clienților la protest, însă a menționat că a oferit despăgubiri păgubițlor, chiar dacă acest lucru nu era prevăzut de contract.
Source: Agora. Reprezentantul clienților păgubiți în urma furtului de la MAIB: Infracțiunea a fost organizată din interiorul băncii. Reacția MAIB (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *