home Uncategorized Schimb de replici în Parlament. Ceban, către PD: „Ați pierdut contactul cu relitatea. Lăsați jalea”. Sîrbu: „Îmi pare rău pentru acest discurs de ură”

Schimb de replici în Parlament. Ceban, către PD: „Ați pierdut contactul cu relitatea. Lăsați jalea”. Sîrbu: „Îmi pare rău pentru acest discurs de ură”

Proiectul de lege conform căruia funcția de secretar de stat devine funcție de demnitate publică, a fost votat în Parlament. Decizia a stârnit controverse, iar câțiva deputați ai fracțiunii PDM și-au exprimat indignarea și dezacordul de la tribuna Parlamentului. În acest sens, socialistul Ion Ceban le-a spus democraților să „lase jalea și ipocrizia” acuzându-i de duble standarte. Discursul deputatului PSRM a stârnit zâmbete printre democrați. Totodată, Sergiu Sîrbu a declarat că „îi pare rău pentru discursul de ură” catalogând-ul „înafara subiectului”. 
Source: Agora. Schimb de replici în Parlament. Ceban, către PD: „Ați pierdut contactul cu relitatea. Lăsați jalea”. Sîrbu: „Îmi pare rău pentru acest discurs de ură”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *