home Stiri (stop cadru) Dodon, despre „profesia stranie” pe care și-a ales-o feciorul: „I-am spus – unde-i astrofizica și unde-i Moldova, cei cu tine?”

(stop cadru) Dodon, despre „profesia stranie” pe care și-a ales-o feciorul: „I-am spus – unde-i astrofizica și unde-i Moldova, cei cu tine?”

Vlad Dodon, fiul cel mai mare al liderului PSRM, Igor Dodon, a trebuit să renunțe în acest la studiile cu prezența fizică în China, din cauza pandemiei. Alternativă i-a fost o facultate similară, la o universitate din Rusia, la care a fost acceptat, iar în ultimul moment a și acceptat ideea. Igor Dodon inițial era sceptic în privința profesiei alese, numind-o stranie. „I-am spus – Unde-i astronomia și unde-i Moldova. Cei cu tine?”, a declarat Dodon, ieri la o emisiune de la Primul în Moldova. Acesta a mai adăugat că soția sa a încercat să-l convingă să aleagă o destinație mai aproape de casă, însă, într-un final i-au acceptat dorința.

Source: Unimedia. (stop cadru) Dodon, despre „profesia stranie” pe care și-a ales-o feciorul: „I-am spus – unde-i astrofizica și unde-i Moldova, cei cu tine?”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: