(video) Ceban cere Guvernului să mărească salariile celor din domeniul sănătății și educație cu cel puțin 40%: „Asta nu înseamnă creștere, dar ajustare la rata inflației”

Primarul capitalei, Ion Ceban, anunță că Primăria va face un demers către Guvern pentru a fi majorate salariile angajaților din domeniul sănătății, asistenței sociale și educației „ținând cont de inflația de 35%”. „Estimările sunt că va ajunge la 40% până la sfârșitul anului. Asta înseamnă că salariul de facto al oamenilor se devalorizează cu acest indicator. Salariile, fără a cere imposibilul și fără a solicita majorări care ar putea fi catalogate ca fiind populiste, noi considerăm că salariile la toate categoriile de lucrători trebuie să crească cu 50% pe timp de inflație de 40% măcar 10% care să facă diferența în acest sens”, a declarat Ceban, la ședința Primăriei.

Source: Unimedia. (video) Ceban cere Guvernului să mărească salariile celor din domeniul sănătății și educație cu cel puțin 40%: „Asta nu înseamnă creștere, dar ajustare la rata inflației”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *