(video) Dodon: Parlamentul nu poate fi dizolvat pentru că Președintele doarme. Nu-i place, bea ceai 90 de zile, mai trage un bocet și iar dizolvă Parlamentul?

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că Parlamentul nu poate fi dizolvat după 23 martie „pentru că președintele doarme și nu vrea să înainteze candidat, ori să accepte decizia CC”, ci doar dacă nu activează. Dodon face referire la „logica” Marianei Durleșteanu prin care, dacă totuși se merge la anticipate, iar componența noului Parlament nu va fi „pe placul” președintei Maia Sandu, atunci va cere din nou, aceeași procedură. „90 de zile stă cu consilierii și bea ceai, din când în când îi mai trag câte un bocet în cabinetul cel din urmă, și trec 3 luni și după 90 de zile iar dizolvă Parlamentului și așa la infinit?”, a declarat Dodon, în cadrul emisiunii Președintele Răspunde.

Source: Unimedia. (video) Dodon: Parlamentul nu poate fi dizolvat pentru că Președintele doarme. Nu-i place, bea ceai 90 de zile, mai trage un bocet și iar dizolvă Parlamentul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *