home Uncategorized (video) Igor Dodon a rostit un discurs la ONU: „În viitorul nostru comun nimeni nu va fi lăsat în umbră, dreptul internațional va fi respectat și dezvoltat continuu”

(video) Igor Dodon a rostit un discurs la ONU: „În viitorul nostru comun nimeni nu va fi lăsat în umbră, dreptul internațional va fi respectat și dezvoltat continuu”

Șeful statului Igor dodon a rostit un discurs, în format online, în cadrul celei de-a 75-a Adunare Generală a Organizației Națiunilor Unite, consacrată jubileului acestei organizații globale. Președintele a declarat că Republica Moldova sprijină plenar efortul colectiv de realizare a obiectivelor transpuse în Declarația aniversară a Adunării Generale și își asumă angajamentul să contribuie la răspunsul comun asupra sfidărilor majore cu care se confruntă ONU și comunitatea internațională.

Source: Unimedia. (video) Igor Dodon a rostit un discurs la ONU: „În viitorul nostru comun nimeni nu va fi lăsat în umbră, dreptul internațional va fi respectat și dezvoltat continuu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: