(video) Igor Dodon, despre declarațiile lui Narîșkin privind „revoluția colorată”: „Forțele geopolitice dau astfel de mesaje pentru a preîntâmpina destabilizări în țară”

Mesajul venit din partea Rusiei în persoana șefului Serviciului de Spionaj Extern al Federației Ruse, Serghei Narîșkin, precum că SUA ar încerca să provoace o revoluţie în Republica Moldova, în contextul alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc aici pe 1 noiembrie, după modelul Republicii Belarus şi Kîrgîzstanului, este doar un răspuns la o altă acuzație venită din partea SUA, precum că în staff-ul electoral ar fi prezenți experți ruși. Aceste mesaje marile puteri geopolitice le dau pentru a preîntâmpina unele activități de destabilizare în țară. Declarațiile au fost făcute de președintele țării, Igor Dodon, în cadrul emisiunii Igor Dodon Răspunde.

Source: Unimedia. (video) Igor Dodon, despre declarațiile lui Narîșkin privind „revoluția colorată”: „Forțele geopolitice dau astfel de mesaje pentru a preîntâmpina destabilizări în țară”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *