(video) Numărătoare cu scandal în Parlament: Cele 21 de voturi ale lui Popșoi, erau doar 16 la Batrîncea și 12 în realitate: „V-ați degajat și umblați brambura”

După decizia Curții Constituționale care interzice deputaților să aplice alte reguli la ședințe decât cele prevăzute în regulament, aleșii poporului întâmpină probleme, mai ales la capitolul prezență în sală în timpul procedurilor de vot. Anterior deciziei CC, parlamentarii indicau o oră a votului, la care aceștia aveau grijă să revină în sală și să voteze proiectele examinate. Acum însă inițiativele legislative sunt discutate și imediat supuse votului, ceea ce crează dificultăți în acumularea numărului necesar de mâini ridicate. Astăzi, modificarea componenței unei comisii parlamentare de anchetă a provocat un adevărat scandal în Parlament și confuzii privind rezultatul votului.

Source: Unimedia. (video) Numărătoare cu scandal în Parlament: Cele 21 de voturi ale lui Popșoi, erau doar 16 la Batrîncea și 12 în realitate: „V-ați degajat și umblați brambura”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *