home Uncategorized (video) Replici acide la CEC, în timpul înregistrării AUR în cursă: „Lăsați bădărănismul și nu o fă pe deșteptul, mucosule”

(video) Replici acide la CEC, în timpul înregistrării AUR în cursă: „Lăsați bădărănismul și nu o fă pe deșteptul, mucosule”

Replici acide la ședința CEC între membrii acesteia. După prezentarea subiectului de către raportorul Sergiu Gurduza, membrul CEC Vasile Gafton a venit cu o întrebare de precizare privind unii candidați care se regăsesc în lista AUR și care ar fi membri de partid și în alte formațiuni. Gurduza a replicat că răspunsul la întrebarea sa se regăsește în actele care au fost depuse la CEC și care au trecut deja de Comisia. Însă spiritele s-au încins. Gurduza i-a sugerat președintelui CEC să organizeze cursuri de „download” de pe siteul CEC a actelor pentru a fi pregătiți la ședință. Gafton nu a întârziat să vină cu un comentariu: „Lăsați bădărănismul și nu o fă pe deșteptul, mucosule”.

Source: Unimedia. (video) Replici acide la CEC, în timpul înregistrării AUR în cursă: „Lăsați bădărănismul și nu o fă pe deșteptul, mucosule”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: