(video) Verificări în școli și grădinițe: „Unii directori de instituții, ai impresia că tot magazinul de bijuterii e pe mâinișoarele și gâtișorul lor”

Primarul capitalei, Ion Ceban, solicită verificări inopinate la mai multe instituții de învățământ din capitală pentru a vedea în ce condiții este păstrată mâncarea și dacă există grupuri de copii, care stau separat doar pentru că părinții acestora plătesc mai multe pentru alimentație. Viceprimărița capitalei, Angela Cutasevici, a menționat că săptămâna trecută au fost efectuate primele vizite și deja au fost înregistrate primele sesizări, Ceban, însă, insistă ca astfel de situații să fie făcute publice.„Oamenii trebuie să știe că există probleme, unde există problemă. Noi cu dumneavoastră ne întâlnim cu unii directori de instituții și parcă ai impresia că e toată Aureola din centru și argint și aur și platină stă pe mânișoară, gâtișorul directoarei în cauză”, a declarat Ceban, în cadrul ședinței Primăriei de astăzi.

Source: Unimedia. (video) Verificări în școli și grădinițe: „Unii directori de instituții, ai impresia că tot magazinul de bijuterii e pe mâinișoarele și gâtișorul lor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *