home Uncategorized (video)Protasevici, într-un interviu la televiziunea publica din Belarus, în care și-ar recunoaște vina și îi „denunță pe complicii săi”

(video)Protasevici, într-un interviu la televiziunea publica din Belarus, în care și-ar recunoaște vina și îi „denunță pe complicii săi”

Roman Protasevici, co-fondator și fost redactor-șef al canalului de opoziție Telegram Nexta, a pledat vinovat pentru organizarea de revolte în masă în Belarus după alegerile din luna august 2020. El a făcut o astfel de declarație într-un interviu, pentru canalului TV ONT. „Pledez vinovat în conformitate cu articolul 342 din Codul Penal al Republicii Belarus (organizarea acțiunilor neautorizate). Apelurile pe care le-am publicat au contribuit la faptul că, de fapt, au început revolte necontrolate pe străzi, Minsk a trăit într-o stare de haos timp de trei zile”, a spus jurnalistul (Citat de BelTA).

Source: Unimedia. (video)Protasevici, într-un interviu la televiziunea publica din Belarus, în care și-ar recunoaște vina și îi „denunță pe complicii săi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: