Vlad Filat: Maia Sandu a „canibalizat” partenerii politici, absorbind arogant efortul tuturor. În 2016, PLDM a muncit pentru ea, ca ulterior să devină „toxic”

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova spune că președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a fost membră a formațiunii pe care o conduce, pentru că acest lucru l-a declarat chiar dânsa în fața a zeci de mii de oameni, inclusiv a președintelui Comisiei de Politică Externă a Parlamentului European. Formalitățile la care face trimitere Sandu că nu s-a mai oficializat declarația de aderare, sunt doar niște formalități, dar fiecare deja tratează așa cum dorește, spune Vlad Filat. Fostul premier critică modul de a face politică a fostei sale subalterne din Guvern și afirmă că Maia Sandu a „canibalizat” toți partenerii politici și a absorbit toată energia și tot efortul muncii celorlalte partide. Totodată, Filat a negat zvonurile că Maia Sandu ar fi primit salariul în plic, atunci când era ministru al Educației. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Source: Unimedia. Vlad Filat: Maia Sandu a „canibalizat” partenerii politici, absorbind arogant efortul tuturor. În 2016, PLDM a muncit pentru ea, ca ulterior să devină „toxic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *