(doc) Plângere către MECC, din partea școlilor auto: Ați emis o nouă curriculă și ați uitat să o abrogați pe cea veche! Noi cum să activăm?

Administratorii mai multor școli auto din țară au semnat un demers către Ministerul Educației, prin care îi cer să-și revadă mai multe decizii ce-i vizează, emise în ultima perioadă de timp. Potrivit lor, adoptarea unui nou regulament ce reglementează procesul educațional în domeniu „fără consultări și fără suport normativ aprobat, se încearcă impunerea de reguli „străine” școlilor auto”. Semnatarii scrisorii deschise susțin că au fost mărite numărul de ore, pe care profesorii școlilor auto nu reușesc să le desfășoare în termenii stabiliți. Totodată sunt subiecte, care din cauza timpului limitat nu pot să le predea, iar elevii trebuie să învețe singuri, ceea ce complică procesul de studiu. Mai mult decât atât, toate modificările impuse se fac în baza unei noi curricule adoptate, în timp ce nu a fost anulată cea veche, iar schimbările vor conduce spre scumpirea taxei de studiu. 

Source: Unimedia. (doc) Plângere către MECC, din partea școlilor auto: Ați emis o nouă curriculă și ați uitat să o abrogați pe cea veche! Noi cum să activăm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *