Fost procuror, după solicitarea lui Harunjen: „Ai fost persoana numărul unu, responsabilă de mușamalizarea anchetei în cazul furtului miliardului și acum zici că te întorci pentru triumful legii”

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, a comentat solicitarea lui Eduard Harunjen care a cerut anularea decretului prin care a fost demis. „Tu crezi că lumea nu cunoaște,că anume tu, fiind numit de Plahotniuc în 2013 procuror-șef la PA, apoi prim-adjunct al procurorului general,care nemijlocit este responsabil de rezultatele anchetei din procuratură,MAI și DV, și în sfârșit în funcția de Procuror General ai fost persoana numărul unu responsabilă de mușamalizarea anchetei în cazul furtului miliardului? Nu dorești să răspunzi pentru negligență în serviciu?”, a declarat Diacov. 

Source: Unimedia. Fost procuror, după solicitarea lui Harunjen: „Ai fost persoana numărul unu, responsabilă de mușamalizarea anchetei în cazul furtului miliardului și acum zici că te întorci pentru triumful legii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *