home Uncategorized Ion Chicu despre decizia de a sista exportul grâului: Ce poate fi mai de ajutor fermierilor decât interzicerea exportului de produse agricole?

Ion Chicu despre decizia de a sista exportul grâului: Ce poate fi mai de ajutor fermierilor decât interzicerea exportului de produse agricole?

”Solicitarea şefului statului de a restricţiona exportul de grâu, ar putea afecta relaţiile cu FMI şi pune în pericol acordurile cu această instituţie”, atenționează fostul premier Ion Chicu. Am solicitat un comentariu Misiunii Fondului Monetar Internaţional în Republica Moldova şi Ministerului Finanţelor, dar nu am primit nici un răspuns. „Orice măsura de restricționare a activităţilor […]

Post-ul Ion Chicu despre decizia de a sista exportul grâului: Ce poate fi mai de ajutor fermierilor decât interzicerea exportului de produse agricole? apare prima dată în CANAL 2.

Source: Canal 2. Ion Chicu despre decizia de a sista exportul grâului: Ce poate fi mai de ajutor fermierilor decât interzicerea exportului de produse agricole?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: