Irina Vlah, discurs în limba română la Forumul Internațional Invest Gagauzia: „Suntem gata să devenim o platformă de pilotare a inovațiilor digitale. Vă invităm să aveți încredere în noi”

Guvernatoarea Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o apariție suprinzătoare în cadrul celei de-a șasea ediții a Forumului internațional „Invest Găgăuzia 2020”, organizat la Comrat în perioada 23-24 octombrie. Cu un discurs integral în limba română, a enumerat reușitele Autonomiei de a dezvolta infrastructura, domeniul IT, educație, crearea locurilor de muncă și atragerea investitorilor străini. Totodată Irina Vlah a precizat că obiectivul de bază este integrarea Găgăuziei în lanțurile economice regionale și globale. Evenimentul a fost organizat pe stadionul municipiului Comrat, construit din resursele alocate de conducerea Republiciii Turcia. La eveniment au participat zeci de persoane, printre care miniștri, deputați, reprezentanți ai corpului diplomatic și antreprenori.

Source: Unimedia. Irina Vlah, discurs în limba română la Forumul Internațional Invest Gagauzia: „Suntem gata să devenim o platformă de pilotare a inovațiilor digitale. Vă invităm să aveți încredere în noi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *