Morari contraatacă: „Într-un stat de drept și omul detestat are dreptul la prezumția nevinovăției. La noi, acesta îl are doar cel care e pe placul majorității”

După ce ieri, jurnalista Natalia Morari și-a cerut scuze de la colegi și de la telespectatori, astăzi aceasta vine cu un nou mesaj. Într-o postare pe facebook, Morari spune că tot ce s-a întâmplat cu ea în ultimele 72 de ore a demonstrat doar că trăim într-o societate absolut bolnavă. „Plină de ură, intoleranță și eroi – așa zisă elită intelectuală – care pretind că au dreptul exclusiv și incontestabil asupra ocrotirii valorilor societății. Anume din cauză acestor elite noi și trăim într-o societate atât de bolnavă”, scrie jurnalista. Aceasta spune că mulți au aruncat cu pietre în copilul ei și tatăl lui, care „nu este un sfânt, are păcatele lui ca și orice om, dar ele la sigur nu sunt nici pe deoparte așa cum sunt desenate”. „Și într-un stat de drept, până la urma urmei, și un om atât de tare detestat are dreptul la prezumția nevinovăției. Doar că la noi acest drept este lăsat doar celor care sunt pe placul majorității, nu și tuturor în egală măsură”, a notat jurnalista. Și Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a fost menționat în mesajul acesteia.
Source: Unimedia. Morari contraatacă: „Într-un stat de drept și omul detestat are dreptul la prezumția nevinovăției. La noi, acesta îl are doar cel care e pe placul majorității”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *