home Uncategorized Premierul Aureliu Ciocoi despre decizia CEC: „Guvernul nu a dat niciun indiciu că nu ar avea capacitatea să acopere cheltuielile”

Premierul Aureliu Ciocoi despre decizia CEC: „Guvernul nu a dat niciun indiciu că nu ar avea capacitatea să acopere cheltuielile”

Prim ministrul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi se arată nedumerit de decizia Comisiei Electorale Centrale privind deschiderea numărului de secții de votare peste hotare. Acesta susține că în scopul asigurării desfăşurării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Guvernul va face tot posibilul pentru acoperirea financiară a bunei organizări a scrutinului electoral atât în ţară, cât şi peste hotare și că Guvernul nu a dat niciun indiciu că nu ar avea capacitatea să acopere cheltuielile pentru deschiderea secțiilor de votare din diaspora, dacă numărul lor ar fi mai mare.

Source: Unimedia. Premierul Aureliu Ciocoi despre decizia CEC: „Guvernul nu a dat niciun indiciu că nu ar avea capacitatea să acopere cheltuielile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: