home Stiri Proaspăt promulgată, Legea Procuraturii a ajuns pe masa Curții Constituționale: PG cere suspendarea acesteia „până la soluționarea în fond a cauzei”

Proaspăt promulgată, Legea Procuraturii a ajuns pe masa Curții Constituționale: PG cere suspendarea acesteia „până la soluționarea în fond a cauzei”

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, s-a adresat cu o sesizare la Curtea Constituțională în vederea controlului constituționalității operate de Parlament „având în vedere gravele abateri în procesul elaborării, promovării și adoptării de către majoritatea parlamentară a modificărilor la Legea cu privire la Procuratură”. Într-un comunicat de presă, emis de PG, se menționează că modificările vizează „procedurile de tragere la răspundere disciplinară și evaluarea performanțelor Procurorului General, precum și modificarea esențială a componenței și activității CSP”.
Source: Unimedia. Proaspăt promulgată, Legea Procuraturii a ajuns pe masa Curții Constituționale: PG cere suspendarea acesteia „până la soluționarea în fond a cauzei”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: