Războiul declarațiilor pe Fcaebook, între Ion Sturza și Vasile Năstase. „Pe noi ne caracterizează lupta, chiar dacă o să vă deranjăm liniștea”

Fostul premier Ion Sturza și fruntașii Platformei DA nu ratează ocazia să își arunte replici tăioase. După ce recent, Sturza a declarat că Andrei Năstase ar încerca „să facă tot posibilul ca Maia Sandu să nu ajungă președintă sau sa aibă un scor cât mai slab”, la scrutinul prezidențial din noiembrie, prin faptul că ar fi lansat în spațiul public mai multe materiale care ar pune-o într-o lumină proastă pe lidera PAS, astăzi a apărut un nou motiv de replici în contradictoriu: incendiul de la Filarmonica Națională. Sturza a menționat, pe Facebook, că sunt necesare donații pentru restabilirea clădirii mistuite de flăcări, iar Vasile Năstase i-a propus „să facă o donație în măsura posibilităților”. Replica nu s-a lăsat așteptată, dar nici răspunsul din partea deputatului Platormei DA.

Source: Unimedia. Războiul declarațiilor pe Fcaebook, între Ion Sturza și Vasile Năstase. „Pe noi ne caracterizează lupta, chiar dacă o să vă deranjăm liniștea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *