Reacția lui Diacov, după ce a fost acuzat că nu a putut să aibă acces la informații secrete”: Personal l-am cercetat pe deținătorul așa numitului „obsheak"

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, infirmă declarațiile făcute de generalul Alexei privind legătura cu Plahotniuc. Reacția vine după ce Nicolae Alexei a afirmat că Diacov „nu a putut să aibă acces la informația secretă, potrivit căreia nu Plahotniuc era șeful obsheakului, dar un client de la benzinăria de la Petricani pe nume Simion. În perioada anilor 90 – 2000, accesul la informația secretă nu o avea oricine, la fel cum nu a avut-o nici Diacov, explică generalul Alexei care afirmă că Diacov „a făcut-o cu interes să îl apere pe Plahotniuc, de aia nu a dat de el”. De partea cealaltă, Diacov explică cum a ajuns să aibă acces la secretele lucrului operativ și susține că pe Plahotniuc îl cunoaște din momentul în care s-a implicat în politică.


Source: Unimedia. Reacția lui Diacov, după ce a fost acuzat că nu a putut să aibă acces la informații secrete”: Personal l-am cercetat pe deținătorul așa numitului „obsheak"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *