home Uncategorized Reacțiile partidelor care nu au trecut pragul electoral: „Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică! Așteptăm vremurile bune”

Reacțiile partidelor care nu au trecut pragul electoral: „Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică! Așteptăm vremurile bune”

PDM şi Partidul Platforma Da au rămas fără fotolii în noul Parlament. Reprezentanţii celor două formaţiuni politice au felicitat Partidul Acţiune şi Solidaritate pentru scorul obţinut, prin postări pe reţelele de socializare. Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică! Mult succes şi dârzenie, căci aşteptările sunt istorice şi ele! Aşteptăm vremurile bune”, a scris […]

Post-ul Reacțiile partidelor care nu au trecut pragul electoral: „Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică! Așteptăm vremurile bune” apare prima dată în CANAL 2.

Source: Canal 2. Reacțiile partidelor care nu au trecut pragul electoral: „Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică! Așteptăm vremurile bune”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: