Scandal de proporții la Radio Moldova, cu anchete și acuzații de „linșaj mediatic”: „Din incompetență sau rea-voință, de Revelion au difuzat un alt mesaj al Maiei Sandu”

Spiritele se încing în dealul Schinoasei, după schimbarea conducerii companiei Teleradio-Moldova. Noul președinte, Vlad Țurcanu aduce acuzații dure șefilor de redacții că „s-au compromis în anii din urmă, printr-un servilism dezagreabil față de fostele puteri, că trebuie să facă un pas înapoi și să-i lase pe alții să îndrepte ce au stricat ei”. „Am declanșat o anchetă de serviciu care va stabili cauzele acestor disfuncționalități. Dar încă de pe acum pot să vă spun că, într-un fel sau altul, ne vom dispensa în curând de toți cei care cred că ne pot râde în față, făcându-ne de rușine meseria și colegii”, scrie Țurcanu. „O să aveți ocazia să aflați multe lucruri, care mie personal îmi provoacă greață”, a reacționat, la rândul său, redactorul-șef de la Radio Actualități, Adrian Petcu.

Source: Unimedia. Scandal de proporții la Radio Moldova, cu anchete și acuzații de „linșaj mediatic”: „Din incompetență sau rea-voință, de Revelion au difuzat un alt mesaj al Maiei Sandu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *