Scandalul legat de uzina de la Rîbnița ia amploare internațională: O companie din România anunță că-l dă în judecată pe Slusari pentru „informații mincinoase și manipulatoare”

Una dintre companiile ce exportă fontă la uzina de la Rîbnița îl va acționa în judecată pe fostul deputat al Platformei Da Alexandr Slusari. Este vorba despre MMS Mineral and Metal Solution, înregistrată în România, care aduce fontă la uzina de la Rîbnița de circa cinci ani. Administratorul companiei, Radomir Șeremet a declarat, în exclusivitate pentru UNIMEDIA, că informațiile lansate în ultimul timp în spațiul public, în special de către vicepreședintele unui partid politic, Alexandr Slusari, sunt false și manipulatoare, iar în spatele acestora stau interese ale unor persoane monopolizatoare pe piața metalelor din Republica Moldova.

Source: Unimedia. Scandalul legat de uzina de la Rîbnița ia amploare internațională: O companie din România anunță că-l dă în judecată pe Slusari pentru „informații mincinoase și manipulatoare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *